Двама полицаи от РПУ – Стражица, са задържани при акция

...
Двама полицаи от РПУ – Стражица, са задържани при акция
Коментари Харесай

Двама полицаи в Стражица от години осигурявали чадър над местни наркодилъри


Двама служители на реда от РПУ – Стражица, са арестувани при акция на ГДБОП и дирекция " Вътрешна сигурност " в Министерство на вътрешните работи в четвъртък вечерта.

Те са обвинени в обезпечаване на чадър над локални наркодилъри в продължение на две години, заяви в петък шефът на спецпрокуратурата Иван Гешев.

" В случаите, когато се работи със чиновници или на правосъдната власт, или чиновници на Министерство на вътрешните работи са присъщи с това, че в последна сметка това са хора, които доста добре са осведомени с методите на работа на правоохранителните органи и се работи извънредно мъчно и по тази причина тези каузи са чисто на практика много сложни. Отделно когато на локално равнище тези чиновници – дали са представители на правосъдната власт, дали са чиновници на Министерство на вътрешните работи, съставляват, жестоко казано на диалект, фактори и е обикновено очевидци, които знаят защо става въпрос, те да желаят да описват какво се случва, само че не желаят да го декларират публично ", разяснява обвинителят.

По думите му при осъществените до момента престърсвания на 10 адреса са открити 32 чувала с марихуана. Освен двамата служители на реда, при акцията бяха арестувани и четирима други мъже по съмнения, че са търгували с опиати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР