Двама податели на сигнали на IRS казаха в четвъртък, че

...
Двама податели на сигнали на IRS казаха в четвъртък, че
Коментари Харесай

Служители на IRS отговарят на Хънтър Байдън: „Достатъчно доказателства“ за участието на баща му

Двама податели на сигнали на IRS споделиха в четвъртък, че има „ задоволително доказателства “, че президентът Байдън е взел участие в бизнес покупко-продажбите на Хънтър като някогашен федерален прокурор, упрекнат в отбрана на първото семейство, беше свален при затворени порти на Капитолийския рид.

Бившият помощник-прокурор на Съединени американски щати Лесли Улф, който към този момент не работи в Министерството на правораздаването, FOX научи неотдавна, беше упрекнат по отношение на Байдън по време на федералното следствие против Хънтър Байдън.

Според Комитета по пътищата и средствата на Камарата на представителите Улф е изпратил имейл до следователите на IRS, казвайки: „ Моля, концентрирайте се единствено върху доказателствата FARA. Тук не би трябвало да има нищо за политическа фигура 1 “, имайки поради Джо Байдън.

„ Смятам, че този имейл е извънредно значим, тъй като е еднократен образец в писмена форма за непрекъснатата угриженост за следване на следи от следствие, които биха могли да доведат до Джо Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР