Двама пловдивчани бяха сред гостите на бала по случай 242-рия

...
Двама пловдивчани бяха сред гостите на бала по случай 242-рия
Коментари Харесай

Пловдивски архитект със загадъчна дама на бал в Тайпе

Двама пловдивчани бяха измежду гостите на бала по случай 242-рия рожден ден на корпуса на морската пехота на Съединени американски щати. Вера Солтан, която сега работи за Американския държавен департамент в Тайпе, и проектант Димитър Джугаланов станаха част от тържеството, което се организира при закрити врата в прочут хотел в столицата на Тайван, оповестява " Марица ".

Сред гостите на грандиозното събитие бяха високостоящи длъжностни лица от двете страни на Тихия океан. Всички бяха в дълги рокли, смокинги и военни униформи.

Вера и Димитър са родом от Пловдив. Те са дългогодишни другари. Двамата са ученици на Руската гимназия в града. Вера, която преди време се мести в Щатите, през днешния ден обикаля света като американски посланик. Тази година дамата се омъжи за иранеца Есхан с блестяща женитба в тоскански палат - Кастело ла Лечия, траяла 3 дни като в приказките.

Архитект Димитър Джугаланов, който няма проекти да напуща родината, се занимава с реституция на монументи на културата. Димитър е на посетители в Тайван за две седмици, като към този момент е съумял да посети съвсем всички локални забележителности, в това число Кулата 101, която допреди няколко години беше най-високата постройка в света.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР