Двама пияни братя от Раковски, строшили главата на пловдивчанин след

...
Двама пияни братя от Раковски, строшили главата на пловдивчанин след
Коментари Харесай

Пияни братя чупят глава на мъж с бутилка водка

Двама пияни братя от Раковски, строшили главата на пловдивчанин след забележка да не чупят гаражни порти и кошчета за отпадък, застават пред Районен съд Пловдив.

Н.П.П. и М.П.П. са упрекнати за това, че на 19.09.2021 година в Пловдив, като причинители, в съучастничество,  са предизвикали на Р.В.Г. две междинни телесни повреди.

Пострадалият е с черепно-мозъчна.

Нараняването прониква в черепната празнина и предизвиква вътречерепен кръвоизлив с травма на мозъка.

Вследствие на контузиите той страда от нарушаване на съзнанието до степен унесеност, амнезия и мощно главоболие по цялост представляващи разстройство на здравето, краткотрайно рисково за живота.

Всичко става след разгулен запой в Пловдив.

На 19.09.2021 година, към 12:00 часа, подсъдимите и  очевидецът О.Д. отишли на посетители в жилището на техен другар – Г.С. в Пловдив, където изпили към един литър водка.

Следобед към 15.00 ч. тръгнали от жилището, и до момента в който вървели по тротоара М.П.П. се обадил по телефона на приятелката си, почнали да се карат и подсъдимият почнал да крещи мощно.

В същия миг потърпевшият Р.В.Г. с още трима негови другари чули крясъците и псувните, като решили да отидат и да видят какво се случва.

Четиримата минали през подлез под блока и излезли наоколо до входа, където видели двамата подсъдими и техния другар, които блъскали по гаражните порти и металните кошове.

Тръгнали към тях и откакто ги доближили потърпевшият попитал кой и за какво блъска.

В отговор М.П.П. пристъпил към потърпевшия и извадил от джобовете си нож и железен бокс като се заканил на Р.В.Г. да го изкорми.

В същото време другият обвиняем Н.П.П. вдигнал от земята бутилка от водка Савой 700 мл, която били взели с тях и от към два метра хвърлил бутилката по потърпевшия.

Бутилката блъснала Р.В.Г. в главата и той се строполил,  гърчейки се на земята, тъкмо в краката на М.П.П.

Възприемайки нанесения удар в главата на потърпевшия и безпомощното му положение, М.П.П. му нанесъл мощен удар с крайник в главата.

Получените удари в главата /нанесени с бутилка и крак/ предизвикали на Р.В.Г. черепно-мозъчната контузия с краткотрайна заплаха за живота.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР