Двама пилоти от Индикар - Алекс Пало и Пато О’Уорд,

...
Двама пилоти от Индикар - Алекс Пало и Пато О’Уорд,
Коментари Харесай

Макларън отново пробва звезди от Индикар

Двама водачи от Индикар - Алекс Пало и Пато О’Уорд, имаха опция да карат автомобила на Макларън от сезон 2021 във Формула 1 на пистата “Ред Бул Ринг ” в Австрия. Това е продължение на тестовата им стратегия този сезон, като през септември те тестваха на пистата в Барселона, където бяха и първите им километри с болида на Макларън.

Пало и О’Уорд приключиха 5-и и 7-и този сезон в Индикар, като Алекс изясни, че е “научил доста ” от двата теста.

“Това е втората писта, на която карам автомобил от Формула 1 и беше ужасно преживяване, научих доста. Трасето е доста уместно за колите от Формула 1 и беше доста занимателно - изясни Пало. - Много занимателно, доста обиколки и се надявам, че в бъдеще ще имам опция още веднъж да вземам участие в проби. ”

О’Уорд и Пало бяха спрягани за мястото на Дениъл Рикардо във Формула 1 за следващата година, дружно с Колтън Херта, само че в последна сметка Макларън се контракти с Оскар Пиастри. Мексиканецът също се изрече ласкаво за тестовата стратегия на отбора и разяснява, че е удовлетворен от представянето си на теста.
 Звезди от Индикар скочиха на ФИА за проваления прехвърлянето на Херта в Алфа Таури Звезди от Индикар скочиха на ФИА за проваления прехвърлянето на Херта в Алфа Таури
Пало е първенец в Индикар за сезон 2021 и тази годинаводи правосъдна борба с Ганаси Рейсинг, защото искаше да напусне и да кара за Макларън, само че в последна сметка ще остане при Чип Ганаси.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР