Двама педагози са били убити и трима души са били

...
Двама педагози са били убити и трима души са били
Коментари Харесай

Двама убити и трима ранени при руска атака срещу училище в Украйна

Двама педагози са били убити и трима души са били ранени при съветска офанзива против учебно заведение в град Ромни в Сумска област, съобщи Ройтерс, като се базира на министъра на вътрешните работи на Украйна Игор Клименко.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11533
По думите му двама души към момента са блокирани под руините.

Военната администрация в Сумска област заяви, че офанзивата е била осъществена с съветски дрон вид " Шахед " и учебното заведение е било изцяло разрушено, съобщи Укринформ. На мястото на офанзивата работят всички незабавни служби, съобщи Българска телеграфна агенция. 

През миналата нощ и през днешния ден сутринта руснаците са обстрелвали граничните региони и обитаемоте места в Сумска област шест пъти. Били са регистрирани 26 детонации.

Украинските Военновъздушни сили оповестиха, че през нощта са били изстреляни общо до 20 бойни дрона, съобщи УНИАН. Изстрелванията са осъществени от региона на Приморско-Ахтарск (в Руската федерация) и Чауда (в Крим).

Били са унищожени 11 противников безпилотни летателни апарата. Девет от тях са били свалени в Одеска област, а два - в границите на Запорожка област. В Одеска област е бил изумен склад за зърно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР