Двама от знаковите мъже в любовния тефтер на Лили Иванова

...
Двама от знаковите мъже в любовния тефтер на Лили Иванова
Коментари Харесай

Бившите мъже на Лили се спасиха от мизерията (Снимки)

Двама от знаковите мъже в любовния бележник на Лили Иванова най-сетне се избавиха от мизерията. Илия Караянев, по-известен като Личо Стоунса, и Здравко Радоев са удостоени с пожизнени пенсии в размер на 500 лв.. Досега и двамата не получавали нито стотинка от страната, до момента в който някогашната им обичана Лили живее по-богато и от холивудска звезда.

Китаристът Личо Стоунса преди години показа, че когато го повикали в Национален осигурителен институт, с цел да вземе решението си за пенсията, се оказало, че ще получава по 40 лв. месечно. „ Теглих им една майна и треснах вратата “, споделя рокаджията, който се отказал да взема унизителната сума. Причината тя да бъде толкоз ниска била неналичието на документи за доказуем стаж. Въпреки че занесъл един чувал със фотоси от турнетата си с Лили и Емил Димитров в куп институции, с цел да потвърди къде и какъв брой е работил, резултат от това нямало и чиновниците не признали стажа му.

Сега обаче Стоунса е включен в описите на Министерството на културата за пожизнени пенсии в размер на 500 лв., с каквито се снабдиха куп ощетени наши създатели. Личо бил удовлетворен, само че сумата отново била извънредно незадоволителна, с цел да разчита човек единствено на нея. Той не поддържа връзка с примата на родната сцена от десетилетия, въпреки преди време да имали буйна любовна спекулация. Отношенията им стартират малко след развода на певицата с Янчо Таков и не престават няколко години. Причината за раздялата им станал бохемският манталитет на китариста, който един път отказал да стане от леглото на хотелската стая и да отиде да свири на неин концерт, поставяйки я в извънредно напрегната обстановка. Тогава взискателната Лили, която е перфекционист в работата си, поставила точка както на персоналните, по този начин и на професионалните им връзки.

Зле финансово до неотдавна бе и различен знаков ухажор на звезда №1 на българската сцена – композиторът Здравко Радоев. Той нямаше и една стотинка пенсия, тъй като не можел да потвърди 30 години от креативния си път. И той обаче към този момент е заплатен с пенсия от 500 лв. на месец, която ще взема до живот. Радоев и Лили се сдобриха напълно неотдавна след десетилетия на тиха война и безмълвие посред им. Двамата заровиха томахавките около 85-ия рожден ден на маестрото.

Самият той се похвали, че към този момент постоянно се чуват и по телефона. Любовната история на Здравко и Лили е измежду най-емблематичните за предишния век. Двамата се залюбват малко преди примата да се срещне с втория си брачен партньор Иван Пеев, само че до момента в който е към момента омъжена за първия – доктор Георги Павлов от Перник, който твърди, че в никакъв случай не е обичала. По същото време пък Радоев е женен за Богдана Карадочева. Така заплетени, връзките им се трансформират в комплициран любовен пентагон, от който единствено Лили излиза невредима. С Радоев тя живее 4 години, а една от аргументите за разлъката им е нейна извънматочна бременност, споделя композиторът. Окончателно примата го изоставя, влюбвайки се в сътрудника му Иван Пеев, който към този момент не е сред живите.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР