Двама от загиналите край Лесово са от Сливен, третият е

...
Двама от загиналите край Лесово са от Сливен, третият е
Коментари Харесай

Разбра се откъде са тримата загинали при касапницата край Лесово ВИДЕО

Двама от починалите край Лесово са от Сливен, третият е от Ямбол, те са били начело, оповестява Нова тв. Бусът на дребна фамилна сливенска компания, който е возил пасажери до Одрин и назад, е бил механически изправен.

Украинският лидер на спрелия на пътя ТИР е арестуван за 24 часа, в кръвта му е имало следи от алкохол – под 0,5 промила, което е минимално количество. По време на конфликта той бил спрял на пътното платно и е чакал да премине границата.

Спирачният път на микробуса е бил към 30 м, заяви наблюдаващият прокурор. При злополуката почина водачът на микробуса. Той е бил с дълготраен опит зад кормилото, в кръвта му не е открит алкохол.

Самолет „ Спартан “ извърши полет от София до авиобаза Безмер и в 18.45 ч. довечера кацна назад на летището в столицата, оповестиха от Министерството на защитата.

С него бяха превозени медицински екип от УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ и тежко потърпевши - две дами, при пътния случай сред ТИР и микробус.

Командир на екипажа на самолета е подполковник Пламен Дончев, втори водач е капитан Михаил Димитров и борден инженер капитан Митко Георгиев, прецизираха още от министерството.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР