Двама от водещите футболисти на Спортинг Лисабон – вратарят Руи

...
Двама от водещите футболисти на Спортинг Лисабон – вратарят Руи
Коментари Харесай

Две звезди късат договори със Спортинг след атаката

Двама от водещите футболисти на Спортинг Лисабон – вратарят Руи Патрисио и халфът Родриго Баталия съвсем несъмнено ще предизвикват преустановяване на договорите си с клуба след днешното нахлуване от почитатели на отбора.

Ултраси на Спортинг нападнаха и нараниха играчи на клуба

Около 50-има маскирани последователя нахлуха на подготвителната база и заканите им бързо прераснаха във физически дейности против играчите, треньора Жорже Жезус и неговия асистент Раул Жозе.

Най-зле от всички пострада холандският нападател Бас Дост, който получи рани по главата. Той обаче не бе единствената цел на нападателите, които потърсиха разпра още с Баталия, Патрисио, Уилиам Карвальо и Маркош Акуня.

Клубът след това излезе с публична позиция, която осъди дейностите на почитателите, най-вероятно провокирани поради обстоятелството, че в последния кръг от шампионата Спортинг изпусна класиране в Шампионската лига.

Според авторитетните ежедневници „ О Жого” и „ А Бола” играчи като аржентинския национал Баталия и Руи Патрисио в този момент разполагат с учредения за претенции договорите им да бъдат прекъснати. Така двама от най-конвертируемите играчи на „ лъвовете” на процедура биха могли се окажат свободни сътрудници през лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР