Двама от синовете на Доналд Тръмп заеха позицията, за да

...
Двама от синовете на Доналд Тръмп заеха позицията, за да
Коментари Харесай

Четири неща, които научихме от свидетелските показания на синовете на Тръмп в процеса за измами

Двама от синовете на Доналд Тръмп заеха позицията, с цел да отрекат ролята си в измами на компании тази седмица и съдът в Ню Йорк видя някои бойни диалози и даже няколко хумористични моменти.

Нюйоркският арбитър Артър Енгорон към този момент постанови, че братята Ерик и Доналд младши, техният татко и друга организация на Тръмп ръководителите са раздули активите на компанията, с цел да обезпечат преференциални заеми, само че траялият месеци развой ще дефинира наказванията, на които ще понесат обвинените.

Главният прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс желае санкция от $250 милиона (£202 милиона) и строги ограничавания върху фамилния бизнес.

Ето някои от най-важните заключения от техните показания.

1) Двама братя, два доста разнообразни стила < /h2>

Въпреки че Ерик и Доналд Тръмп младши дойдоха в съда в Ню Йорк тази седмица, облечени в съвсем идентични сини костюми и вратовръзки, държанието им на трибуната беше доста друго.

Двойката, изпълнителни вицепрезиденти на организацията Тръмп, бяха разпитвани с часове по отношение на функциите им в компанията и присъединяване им в правенето на финансови доклади.

Г-н Тръмп-младши изглеждаше спокоен, постоянно си правеше смешки със съдията и съгласно известията споделяше на художник на скици в правосъдната зала „ накарай ме да наподобявам секси “.

Ерик Тръмп, в това време, изглеждаше под напрежение, до момента в който прокурорите го подлагаха на критика за връзките му с финансовите доклади на татко му. По-тясно обвързван с ръководството на организацията Тръмп от брат си, той се опита да избегне отговорите с „ да “ или „ не “, които го свързваха с финансовите доклади, което остави прокурорите разочаровани.

Напрежението беше осезаемо през първите няколко минути от свидетелските му показания в петък, когато екипът на основния прокурор го притискаше неведнъж дали си спомня позвъняване от преди години за държавно следствие на измами.

" Имам хиляди позвънявания дневно ", сподели той, повишавайки глас. „ Не си припомням съответни позвънявания. “

2 ) Двойката трансферира виновността

Докато двамата братя имаха доста друг жанр на трибуната, причините им бяха съвсем идентични.

И двамата допуснаха, че счетоводителите на компанията са виновни за проблеми с финансовите доклади, потвърждавайки, че разчитат на специалистите да ги изготвят.

" Оставям го на моите счетоводители ", сподели господин Тръмп-младши по време на първите си няколко часа свидетелски показания.

" Не съм работил върху доклад за финансово положение ", сподели брат му единствено часове по-късно. „ Бях доста, доста явен за това. “

Тази тактика изглеждаше по-малко ефикасна за Ерик Тръмп, защото прокурорите изтеглиха имейли, които демонстрират, че той се е съгласил предишното, с цел да даде финансова информация за парцели, с цел да помогне с годишните доклади на татко си.

Резултатът беше няколко напрегнати часа свидетелски показания, до момента в който той се опитваше да избегне въпросите с да или не.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР