Двама от са обвинени за инцидента край румънското посолство в

...
Двама от са обвинени за инцидента край румънското посолство в
Коментари Харесай

Двама протестиращи са с обвинение за инцидента край румънското посолство

Двама от са упрекнати за случая край румънското посолство в София. Те са неосъждани досега, оповестяват от Софийската районна прокуратура.
Това е 25-годишният, който е обвинен за закононарушения по член 216, ал.1 от Наказателен кодекс и чл.325, алинея 2 от Наказателен кодекс - безчинство и заличаване на автомобила на дамата, пробвала се да пробие блокадата.
 Какво се случи когато политологът Стойчо Стоев и протестиращи се срещнаха? (ВИДЕО) Какво се случи когато политологът Стойчо Стоев и протестиращи се срещнаха? (ВИДЕО)
" Политологът на ГЕРБ Стойчо Стойчев, се опита да премине през спокойно протестиращите, полицията на 100 метра не се намеси! " Така е озагла...
Георгиев е упрекнат в това, че на 17 август на кръстовището на бул. „ Михай Еминеску “ и бул. „ Шипченски проход “, към 21.30 ч. незаконно е развалил непозната движима движимост - лек автомобил, благосъстоятелност на Е.М., като счупил посредством удари с ръце предно панорамно стъкло на автомобила, скачайки развалил предния похлупак на автомобила. На Г.Г. е повдигнато обвиняване и за безчинство, отличаващо се с изключителна смелост – попречил на Е. М. да премине с управлявания от нея лек автомобил през горепосоченото кръстовище, като блъскал по лекия автомобил, качил се на предния похлупак и счупил предно панорамно стъкло, отправяйки обидни думи към Е.М., тъй като не е изразила единодушие с дейностите на протестиращите, като дейностите направил пред двете ѝ малолетни деца, намиращи се на задната седалка на автомобила, упрекват от прокуратурата.
Каква е версията на Георгиев  и какви нарушавания е видяла юристът му -
Вторият упрекнат за случая е С.А., на 32 години, за закононарушение по чл.325, ал.1 от Наказателен кодекс - за вредите по автомобила.
От прокуратурата изясняват: " На С.А. е повдигнато обвиняване за това, че по същото време и на същото място е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, с цел да попречи на Е.М. да премине с управлявания от нея лек автомобил през кръстовището, блъскал по лекия автомобил, изкъртил с ръце задна регистрационна табела на автомобила, които дейностите направил пред двете ѝ малолетни деца, намиращи се на задната седалка на автомобила. "
 Протестът пред Румънското посолство не е бил деклариран, по тази причина не сме го охранявали Протестът пред Румънското посолство не е бил деклариран, по тази причина не сме го охранявали
" Мероприятието на Румънското посолство не е било декларирано и по тази причина не сме го охранявали, т.е. нерегламентирано е. Реагирали сме своеврем...
Вчера с постановления на прокурор при Софийска районна прокуратура двамата обвинени са привлечени към наказателна отговорност. Спрямо С.А. е взета мярка за неотклонение „ Гаранция в пари “ в размер на 500 лв.. Г.Г. е арестуван за период до 72 часа, след приключването на които ще бъде направено и импортирано искане до СРС за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на него.
Действията по следствието не престават под управлението на Софийска районна прокуратура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР