Двама от ранените пътници при автобусната катастрофа в България -

...
Двама от ранените пътници при автобусната катастрофа в България -
Коментари Харесай

Двама от ранените при автобусната катастрофа на Струма влязоха в клиника в Скопие

Двама от ранените пасажери при автобусната злополука в България - 17-годишно момиче и 49-годишен мъж, към този момент са приети в болница в клиника в Скопие за пластична и реконструктивна хирургия, оповестява организация МИА, като цитира министерството на опазването на здравето на Република Северна Македония.

Тази заран те бяха изписани от " Пирогов ".

Министърът на опазването на здравето Венко Филипче, който беше в клиниката в Скопие, с цел да посрещне пациентите, сподели по-рано, че и двамата са в устойчиво положение и са с леки пострадвания.

Пациентите ще бъдат арестувани за наблюдаване и оценка, след което ще бъдат пуснати за домашно лекуване. Ще бъде обезпечена и психиатрична поддръжка, защото това сега е от първостепенно значение. Ние сме изцяло подготвени да поемем тези пациенти за продължение на тяхното лекуване, сподели министър Филипче.

От министерството на опазването на здравето оповестиха, че останалите пет пациенти, които се лекуват в София, ще бъдат изписвани поетапно според от тяхното положение.

В нощта на 23 ноември рейс с регистрация в Скопие, пътуващ от Турция към Северна Македония, катастрофира и се възпламени покрай с. Боснек в България. Загинаха 45 души, избавиха се седем.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР