Двама от потенциалните кандидати за място във Формула 1 в

...
Двама от потенциалните кандидати за място във Формула 1 в
Коментари Харесай

Ще има ли обединение на кандидати за Формула 1?

Двама от евентуалните претенденти за място във Формула 1 в близко бъдеще може да обединят старания, с цел да изградят един по-силен тим. Един от съоснователите на Panthera Asia F1 Team разгласи, че бъдещият тим е отворен за взаимна работа с Калвин Ло - милиардерът от Хонконг, който също разгласи, че желае да има отбор във Формула 1. Състоянието на Ло се прави оценка на 1,7 милиарда $, а към този момент той се ограничи с признанието, че “търси метод по какъв начин да откри място на стартовата решетка ” във Формула 1.

“Все още не сме говорили с Калвин Ло - призна Бенджамин Дюран от Panthera Asia. - Но сме отворени за съдействие. Ние мислим по един и същи метод по доста тематики. В момента гледат към западните пазари и Щатите, а не към Азия, което е неточност. Не разполагам с детайлности за плана на Ло, само че ние сме отворени към всевъзможни благоприятни условия. За нас е добре всяко нещо, което ще усили възможностите ни да влезем във Формула 1, допускам, че същото важи и за Ло. ”

Самият Ло се задоволи да разяснява, че “вече е почнал договаряния ” за бъдещото си присъединяване във Формула 1.
 Кои са другите претенденти за Формула 1? Кои са другите претенденти за Формула 1?
“Живеем във вълнуващи времена за Формула 1 - добави канадският предприемач, чийто бизнес е главно в Хонконг. - Популярността на Формула 1 се усилва и всички желаят да са част от Формула 1. ”
 Президентът на ФИА отбрани Андрети-Кадилак Президентът на ФИА отбрани Андрети-Кадилак
Малко по-късно Ло въпреки всичко реши да хвърли малко повече светлина върху проектите си, като посочи, че в случай че влезе във Формула 1, то несъмнено ще се занимава единствено с “финансовата част на плана ”, който и да е той.
 Андрети и Кадилак с обща кандидатура за Формула 1 Андрети и Кадилак с обща кандидатура за Формула 1
“Що се отнася до Panthera F1, склонен съм с тях, че Изтокът е голям пазар за Формула 1 - изясни Ло. - Има и производители на задвижващи системи, които желаят да влязат във Формула 1, с които имам контакт. Преговорите към този момент започнаха, да забележим какво ще излезе от това. ”

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР