Двама от основните футболисти на ЦСКА се завръщат в игра.

...
Двама от основните футболисти на ЦСКА се завръщат в игра.
Коментари Харесай

Дуо на ЦСКА се завръща за решителните мачове

Двама от главните футболисти на ЦСКА се завръщат в игра. Старши треньорът Саша Илич може да пусне в игра още за семейството на Черно море нападателя Браян Морено и централния бранител Амос Юга. Дуото получи контузии при загубата от Лудогорец (0:1), напомня „ Тема Спорт “.

Те им попречиха да вземат присъединяване в мачовете с Хебър (4:0) и Ботев Враца (5:1), които въпреки всичко бяха извоювани безапелационно от 31-кратния първенец на България. Възстановяването на Морено и Юга върви по проект и ще бъдат на линия за началото на плейофната фаза.

 Снимка: БГНЕС

Други двама играчи обаче получиха травми – Тобиас Хайнц и Марселино Кареасо. След тежки конфликти по терена против врачани полузащитниците се оплакаха от контузии и бяха сменени по-късно повече от час игра. Първоначалните прогнози са, че въпреки всичко не става въпрос за нещо по-сериозно.

В игра против „ моряците “ се завръща и бразилецът Жеферсон, който е на един мач от върха на Ибрахима Гай за най-вече срещи на чужденец с екипа на ЦСКА във всички шампионати.

Етикети: контузениЦСКА
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР