Двама от основните бойци на събитието MaxFight 54 споделиха за

...
Двама от основните бойци на събитието MaxFight 54 споделиха за
Коментари Харесай

Sportal Fight Club с Григор Саруханян и Валентин Бенишев

Двама от главните бойци на събитието MaxFight 54 споделиха за читателите на Sportal.bg в каква форма са и какви са настройките им преди значимите им борби в петък (02.06).

Професионалният боксьор Григор Саруханян (19-6) и ММА боецът Валентин Бенишев (18-0) разговаряха с водещия на “Sportal Fight Cluб ” Даниел Любомиров и неговия сътрудник Борис Тонев за идната бойна галавечер в Пловдив, на която ще забележим общо деветнайсет борби в четири разнообразни стила (ММА, бокс, К-1, муай тай).

36-годишният Саруханян ще се изправи против по-младия с дванайсет години Борислав Велев (11-0) в спор за купата на MaxFight в категория до 76,2 кг. Саруханян изрази за следващ път цялостната си убеденост, че ще завоюва плануваната за 10 рунда среща с цялостна доминация.

“        “

Непобеденият в професионалния ММА Валентин Бенишев ще стъпи в борба за пояса на MaxFight в дивизията до 70 кг. Негов противник ще бъде румънеца Габриел Буфтеа. Това ще бъде първа пет рундова борба в кариерите и на двамата.

" "

Освен шампионските борби на тези двама качествени български бойци, почитателите на бойните спортове ще могат да се насладят на още два конфликта за титли на MaxFight 54. Боксьорите Здравко Попов (12-0) и Владимир Георгиев (10-3) ще спорят за купата на България в полусредна категория, а Павел Владев Върколака ще кръстоса ръкавици с узбекистанеца Физур Почаев в борба за купата на FitSpo.

Бойната галавечер MaxFight54 ще се състои в зала Сила в Пловдив. Битките ще бъдат отразени онлайн от екипа ни. Срещите от основната карта стартират в 19:30 часа. Пълната бойна карта на събитието можете да видите тук.
 38 бойци ще преминат кантар за MaxFight 54 в Пловдив 38 бойци ще преминат кантар за MaxFight 54 в Пловдив
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР