Двама от най-великите играчи в света Кристиано Роналдо и Лионел

...
Двама от най-великите играчи в света Кристиано Роналдо и Лионел
Коментари Харесай

Меси и Роналдо не могат да се понасят? Мнението на Карагър

Двама от най-великите играчи в света Кристиано Роналдо и Лионел Меси не могат да се понасят. Това съобщи легендата на Ливърпул Джейми Карагър.

Аржентинецът и португалецът прекараха по-голямата част от своите  кариери, състезавайки се един против различен. Те подвигнаха летвата на самостоятелния искра до невиждани до момента висоти. Общо имат 13 Златни топки и безброй огромни оценки - в това число трофеи в Шампионската лига, трофей от Мондиал и от Европейското състезание - събрани посред им.

Нито Меси, нито Роналдо някога са казвали нещо неприятно за другия, само че легендата на Ливърпул Джейми Карагър, който се е изправял и против двамата в предишното, показа пред Football365 за епична борба за превъзходство.

„ Те не желаеха да изгубят от другия, изключително що се отнася за трофей като Златната топка. Това постоянно е било огромното съревнование за тях - през всеки сезон. Определено се направиха един различен по-добри. Но мисля, че евентуално не могат да си дадат сметка за това, до момента в който не приключат кариерите си. Докато към момента играят, обзалагам се, че те няма да могат да се понасят “, показа Карагър.

„ Нямаше значение какво правеше единият, другият трябваше да му се отвърне. Никога не можеха да се насладят толкоз на това, което бяха създали, тъй като знаеха, че другият ще им го върне и ще вкара повече голове. Винаги съм чувствал, че в случай че един от тях вкара хеттрик, на идната вечер другият също ще осъществя хеттрик. Винаги трябваше изцяло да се засенчват един различен “, разяснява още някогашният футболист.

„ Сигурно е било мъчно душевен, това съревнование Меси-Роналдо... И бих споделил повече за Роналдо, тъй като мисля, че евентуално 7 или 8 души от 10 биха споделили, че Меси е по-добрият състезател “, разяснява още Джейми Карагър.

„ Не е за поверие какъв брой Златни топки са спечелили и двамата, като се има поради, че се състезаваха един против различен. Може би някой би могъл да доближи тяхното равнище за две или три години, само че за толкоз дълго време, не съм сигурен, че в миналото ще забележим това още веднъж “, приключи Карагър.

В момента Меси се състезава в Мейджър Лийг Сокър с Интер Маями, до момента в който Роналдо е с екипа на Ал Насър в Саудитската професионална лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР