Двама от най-опасните родни бандити - Иван Ценков - Турчина

...
Двама от най-опасните родни бандити - Иван Ценков - Турчина
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Заловиха двама от най-опасните бандити в страната!

Двама от най-опасните родни бандити - Иван Ценков - Турчина и Димитър Цанов - Митко Испанеца, са задържани след спецакция, научи извънредно БЛИЦ от два самостоятелни източника.

Крими фигурите са хванати за голям брой закононарушения и сега се намират в ареста в Пловдив.

Турчина и Испанеца са именити обирджии с дебело досие в полицията. Те са свързвани и с други закононарушения. Ценков е апетитен за водач на бандата, в която се подвизават още Димитър Симеонов - Митко Черния и Мишо Коня.

Митко Испанеца е остарял познайник на полицията. През 2015 година той е задържан в Гърция за серия от взломни обири в южната ни съседка за хиляди евро. Черния е работил със съучастниците си Брано Дебелия, Ушатия и Добри. в Гърция той е наказан на 2 години затвор. Тази година Испанеца се е върнал в България след излежаване на присъдата и единствено след 4-5 месеца крими героят се замеси в ново закононарушение.

През 2017 иодина Испанеца, Вальо, Иван Турчина и Мишо Коня бяха зрелищно задържани в столичния квартал "Люлин ", минути откакто бяха пребили чужденец в "Илиянци " и му отмъкнали 100 000 лв..

Митко Черния пък е свързван с отличането на сина на предприемача Тони Златков - Адриан. Твърди се, че Черния снабдил колата за похищението против младежа.

Очаква се в най-скоро време да бъдат гледани мекрките за неотклонение на дватама бандити и те да бъдат оставени за дълго в ареста.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР