Ава ДюВерней, Рон Хауърд обясняват какво ги е накарало да създадат масивна мрежа за наемане на работа

...
Двама от най-известните режисьори на Холивуд, Рон Хауърд и Ава
Коментари Харесай

Двама от най-известните режисьори на Холивуд, Рон Хауърд и Ава ДюВерней, се обединяват, за да стартират инициатива, насочена към революция в наемането на работа в развлекателната индустрия.

Приложението Howard's Impact, професионална мрежа за наемане, пригодена за телевизионна и филмова продукция, обединява ресурсите си с Array Crew на DuVernay, база данни за персонала, предназначена да свързва недостатъчно представени кандидати с продуценти и ръководители на развлекателния сектор.

Една от ключовите характеристики на сътрудничеството е въвеждането на профилни значки на Array Crew в рамките на приложението Impact, което ще позволи на потребителите, които се идентифицират като принадлежащи към малцинствени групи - включително тези, които са недостатъчно представени въз основа на полова идентичност, сексуална идентичност, раса, етническа принадлежност и друг произход — за да покажат своята разнообразна идентичност.

индустриална стачка и дават приоритет на благосъстоянието на всички хора, участващи в творческия процес.

"Не мисля, че Холивуд е отдаден толкова енергично и толкова страстно, както беше преди няколко години", каза ДюВерней.

ДюВерней, която наскоро стана първата чернокожа жена, избрана за официалния конкурс на филмовия фестивал във Венеция, каза, че е важно да има комуникация и разбиране между заинтересованите страни, за да се осигури бързо разрешаване на стачката в Холивуд.

„Призовавам студиата наистина да отворят сърцата си и да се вслушат в това, което се казва. Със сигурност знаем, че има икономически залози, но това е човешки проблем и хората трябва да могат да оцелеят и да процъфтяват и всички ние трябва да можем да направим това", каза тя.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР