Двама от най-известните британски изпълнители - певецът сър Елтън Джон

...
Двама от най-известните британски изпълнители - певецът сър Елтън Джон
Коментари Харесай

Елтън Джон и Майкъл Кейн участват в рекламен клип за ваксинацията

Двама от най-известните английски реализатори - артистът сър Елтън Джон и артистът сър Майкъл Кейн, вземат участие в смешен рекламен клип, с цел да насърчат възрастните хора да се имунизират против ковид, оповестява Ройтерс.

Клипът показва по какъв начин 73-годишният сър Елтън Джон се явява на прослушване за рекламата на Националната здравна работа, където би трябвало да изиграе, че получава първа доза на имунизацията. Режисьорът наподобява не е впечатлен от неговите актьорски умения и желае от него да го изиграе като сър Майкъл Кейн. Елтън Джон се преструва, че е инжектиран, след което стартира да пее един от своите шлагери - " I'm Still Standing " (Все още се държа), само че режисьорът го прекъсва с думите: " Благодаря, Джон, ще ти се обадим ".

След това Елтън Джон е сменен с 87-годишния Майкъл Кейн, който е " спечелил " ролята и му бият ваксина. " Току-що ме имунизираха. Не болеше ", споделя Кейн и повтаря основната фраза от многочислени негови превъплъщения на екрана: " малко на брой знаят това ".

Рекламният клип е проведен от някогашния хирург и член на горната камара на английския парламент - лорд Ара Дарзи, който е другар с двете звезди.

Националната здравна работа прецизира, че сър Елтън Джон и сър Майкъл Кейн са имунизирани против ковид.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР