Двама от най-харесваните таланти мъже у нас ще зарадват множеството

...
Двама от най-харесваните таланти мъже у нас ще зарадват множеството
Коментари Харесай

Орлин Павлов в дует с Орлин Горанов. Радост за дамите

Двама от най-харесваните гении мъже у нас ще зарадват множеството си почитатели с нов музикален план още праз м. февруари.Става дума за адашите Орлин Павлов и Орлин Горанов. И двамата са доста харизматични и в действителност надарена креативен персони. Любимци на мнозина,особено измежду дамите.
Горанов е от най-харесваните артисти измежду разнообразни генерации аудитория, той е реализатор, който има доста огромен брой дуети с разнообразни свои сътрудници – Марияна Павлова, Криси Димитрова, както и други.
Последният му план този път включва Орлин Павлов. Макар в последно време Павлов да го виждаме най-вече в кино планове, той е несъмнено потвърден реализатор на музикалната сцена.



Прави доста шлагери и има постояннство в кариерно отношение.Затова новият аранжимент на песента „Да стартираме отначало“, който ще бъде показан от двамата – Павлов и Горанов, буди любознание. Колко ли необикновено ще бъде осъществяване на такива артисти в дует. Публиката е в очакване.
Орлин Горанов и Павлов споделиха малко повече на клипа и музиката към песента, ще бъдат изненада за множеството почитатели напълно скоро. В месеца н алщюбовта дамите ще бъдат зарадвани с красива ария.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР