Двама от най-добрите майстор готвачи в световната кулинария пристигат в

...
Двама от най-добрите майстор готвачи в световната кулинария пристигат в
Коментари Харесай

Петзвездни готвачи пристигат у нас за откриването на InterContinental Sofia

Двама от най-хубавите занаятчия готвачи в международната кулинария идват в България особено за откриването на първия хотел в София, част от най-големия първокласен бранд InterContinental Hotels & Resorts. Шеф Тео Рандал и началник Артур Февре ще предложат на гостите на хотела неповторимата опция да видят от първа ръка по какъв начин се подготвят някои от най-изтънчените гурме специалитети. Тео Рандъл ще показа своя неповторим прочит и невероятни умения при приготвянето на италианска кухня. Британският шеф-готвач е измежду най-хубавите майстори на паста.

Известен с дръзкото съчетаване на усети, той ловко печели сърцата на хиляди почитатели и кулинарни критици по целия свят. Блестящата си кариера построява в редица интернационално известни заведения за хранене, като се причислява към екипа на InterContinental в Лондон през 2006 година

С убеждението, че всяко ядене би трябвало да има своята неподправена еднаквост и да споделя неповторима история, началник Артур Февре удивлява всеки, вкусил известната му паста и изкушаващи десерти. Майстор готвачът, който е спечелил влиятелния Championnat de France du Dessert на възраст от едвам 21 години, постоянно споделя, че десертът трае единствено 5 минути, само че тези 5 минути са олицетворение на най-красивите удоволствия в живота. Това сигурно е мнението и на всички фенове на качествената кухня, пробвали шедьоврите в фамозния му ресторант в InterContinental Bordeaux.

InterContinental Hotels & Resorts - най-големия първокласен бранд в света със 70-годишна история, са част от InterContinental Hotels Group (IHG®). Към днешна дата IHG® е една от водещите хотелски вериги, която оперира в близо 100 страни и заема лидерски позиции в едни от най-атрактивните сегменти в сектора.

Всеки един от хотелите на марката, в това число този в България, предлага първокласни услуги на своите клиенти, които комбинира с локален know-how. Дискретният разкош е надълбоко заложен в почерка на марката. InterContinental Hotels & Resorts е създал стратегия за лоялни клиенти, наречена InterContinental Ambassador, която включва късно освобождение на стаите, безвъзмездни уикенд нощувки и освежаващи питиета при идване на гостите. Екслузивният Club InterContinental Lounge предлага самостоятелно обслужване и изключителни привилегии, които вършат престоя на гостите специфичен.

Българският хотел от веригата е със спиращ дъха аспект към площад „ Народно заседание “ и с впечатляваща панорама към храм-паметника „ Александър Невски “. Освен от неповторимата гледка, гостите на хотела могат да се възползват още от 194 първокласни стаи, оборудвани с най-съвременни технологии.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР