Двама от младите играчи на Керала Бластърс – нападателят Прасант

...
Двама от младите играчи на Керала Бластърс – нападателят Прасант
Коментари Харесай

Недоволство срещу Бербатов в Керала

Двама от младите играчи на Керала Бластърс – нападателят Прасант Карутадаткуни и вратарят Суджит, обявиха, че звездата на отбора Димитър Бербатов е безмълвен отвън терена. Те споделиха пред авторитетния уебсайт Goal.com, че българинът не беседва съвсем с никого в клуба, с цел да чуеш гласа му би трябвало да го питаш нещо. Темата беше предизвикана от въпрос: „ Кой прекарва най-вече време във фитнеса? “. И двамата младоци бяха безапелационни, че това е Бербатов.

„ Той нормално споделя „ здрасти “ и нищо друго. Освен това не поддържа връзка с нас като другите чужденци в тима. Ако му зададете въпрос, евентуално ще получите отговор. Но това е всичко, което може да измъкнете от него “, разкри Прасант Карутадаткуни.

Изданието напомня, че при идването си в Индия Бербатов съобщи, че ролята му в клуба ще бъде да подкрепя младите играчи да се развиват. Той уточни себе си като точни човек, който може да ги води в вярната посока.

Другата звезда на тима – Уес Браун, пък е на тъкмо противоположния полюс. За него младите играчи на Керала споделят, че е доста другарски надъхан и занимателен: „ Можем да споделим всичко с него. “

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР