Двама от мъжете, извършили погрома в известно столично заведение на

...
Двама от мъжете, извършили погрома в известно столично заведение на
Коментари Харесай

Съдът поряза жестоко двама от наказателната бригада в Бесо

Двама от мъжете, направили погрома в известно столично заведение на бул. „ Тодор Каблешков “, остават в ареста. Това стана ясно след правосъдно съвещание, на което се реши мярката за неотклонение на двама от шестимата причинители на закононарушението, упрекнати в безчинство.

Прокуратурата реши мярката за неотклонение да е „ задържане под стража “, защото подсъдимите са показали неактуални адреси и затова, могат да се укрият. Съдът също по този начин уточни, че има заплаха двамата причинители Цветко Цветков и Сергей Димитров да извършат и други закононарушения, написа " Монитор ".

Налични са безапелационни доказателства, че упрекнатите в безчинство Цветко Цветков и Сергей Димитров, са взели участие в унищожаването и повреждането на имущество и са отправяли закани към притежателя на заведението. Те следват от свидетелски показания и запис на охранителните камери.

Прокурорът разказа дейностите на обвинените като „ нагли и безсрамни “ и съобщи, че заплашват публичната сигурност. Като претекст за настояването си те да останат в ареста той уточни още, че по-лека мярка би попречила на хода на делото.

Цветко Цветков е единственият от разпознатите нападатели, който не е бил осъждан до момента. Продължава издирването на обвинените Веско Стоянов и Петър Паунов. От полицията приканват жителите, които имат информация за тях, да алармират на 112 или в отделение на Министерство на вътрешните работи, като анонимността им ще бъде обезпечена.

Мярката на двамата арестувани може да бъде обжалвана пред Софийски градски съд.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР