Двама от кандидат-депутатите на ГЕРБ в различни части на България

...
Двама от кандидат-депутатите на ГЕРБ в различни части на България
Коментари Харесай

Славена Точева от Варна отново се оказа рекордьор по преференции в листата на ГЕРБ-СДС

Двама от кандидат-депутатите на ГЕРБ в разнообразни елементи на България се оказаха безспорни първенци по преференции на парламентарните избори.

Стефан Апостолов е победител по този индикатор в Благоевградско. Той събира 7357 персонално за него, което автоматизирано пренарежда листата на ГЕРБ и от финален в листата става втори след лидера Росен Желязков.

Стефан Апостолов е някогашен футболен арбитър и наследник на кмета на община Симитли Апостол Апостолов. В района завоюва благосклонностите на хиляди с обстоятелството, че през целия минал мандат като народен представител даваше част от заплатите си за инвитро процедури на фамилии без деца.

Младият политик е събрал поддръжка в цялата Благоевградска област, а освен в родния си град. На вота за него има над 2000 преференция единствено от община Благоевград. 

31-годишна Славена Точева също се оказа рекордьор по преференции в листата на ГЕРБ-СДС, само че в 3-и МИР-Варна. Тя е студентка в Стопанската академия в Свищов. За поставената под номер 4 Славена Точева преференциално са дали своят вот 7306 гласоподаватели. Така тя изпреварва даже лидера на листата Даниел Митов, който е втори с 4139 преференции.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР