Двама от извършителите на опит за отвличане на мъж във

...
Двама от извършителите на опит за отвличане на мъж във
Коментари Харесай

Опит за отвличане бе осуетен във Враца, двама са задържани

Двама от причинителите на опит за похищение на мъж във Враца са арестувани, оповестиха от полицията след интервенция на криминалисти на ГДГП и ОДМВР-Враца, под наблюдението на Окръжна прокуратура - Враца.

В резултат на дейни оперативни дейности и осъществена кординация са открити двама от нападателите на 49-годишен врачанин. Досъдебното произвеждане по случая е било формирано в деня на получен сигнал за нахлуване на телефон 112.
 ФБР осуети отвличането на губернатора на Мичиган ФБР осуети отвличането на губернатора на Мичиган
ФБР осуети похищение на губернатора на щата Мичиган – Гретчен Уитмър. 13 души от крайнодясна формация са упрекнати за това, че с...

Вечерта на 20.07.2021 година, на ул. “Димитраки Хаджитошев ” в гр. Враца, мъжът бил спрян от четирима маскирани, показали се за чиновници от състава на Министерството на вътрешните работи. Те му нанесли електрошоков удар в региона на гърдите, а по-нататъшните им планове били осуетени заради интервенция на очевидец на протичащото се.

Незабавно след сигнала стартирали опретивните дейности, в границите на които са събрани доказателства за самоличността на двама от нападателите - на 30 и 27 години.

Извършени са претърсвания на няколко адреса в разнообразни градове на страната. Иззети са движимости и са назначени експертизи. Обвиняемите са арестувани за период до 72 часа. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР