Двама от футболистите на ЦСКА - София, които стартираха от

...
Двама от футболистите на ЦСКА - София, които стартираха от
Коментари Харесай

ЦСКА - София без четирима срещу Ботев

Двама от футболистите на ЦСКА - София, които стартираха от първата минута в дербито против Лудогорец - Амос Юга и Браян Морено, няма да бъдат разполагаем на Саша Илич във втори следващ дуел. Колумбиецът получи проблем още през първата част на срещата с разградчани, само че стисна зъби и бе сменен след почивката. Травмата му обаче продължи да го мъчи и не му разреши пътува за визитата в Пазарджик. 

Юга пък отнесе тежък удар в последната подготовка преди мача с Хебър. Двамата не взеха присъединяване и във вчерашната възстановителна подготовка на ЦСКА - София, като се готвеха самостоятелно. Това ги вади от сметките на треньора Илич и за семейството на Ботев (Враца) в понеделник. 
 Иван Турицов: Надявам се тази година да е нашата Иван Турицов: Надявам се тази година да е нашата
Както е известно, навън за конфликта са и капитанът Юрген Матей, както и вратарят Густаво Бусато. Те получиха жълти картони в мача с Хебър, като за нидерландеца това бе девето публично предизвестие от началото на сезона и той ще бъде осъден за два дуела. Бразилският пазач пък ще е глобен за една среща, откакто бе украсен за пети път. 
 БФС разгласи програмата за първия кръг от плеойфната фаза в efbet Лига БФС разгласи програмата за първия кръг от плеойфната фаза в efbet Лига
" Червените " ще играят в два следващи понеделника. Първо одобряват Ботев (Враца), а по-късно са домакини и в първия плейофен мач. Съперникът и началният час на дуела обаче ще станат ясни след последния кръг от постоянния сезон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР