Двама от футболистите на ЦСКА - София, които имаха проблеми

...
Двама от футболистите на ЦСКА - София, които имаха проблеми
Коментари Харесай

Двама се завръщат в състава на ЦСКА - София

Двама от футболистите на ЦСКА - София, които имаха проблеми с травми в последните дни - Лазар Туфегджич и Юрген Матей, ще се включат в днешната утринна подготовка на отбора. Тя е първа за " алените " след последния турнирен мач за календарната година против Черно море на " Тича ", написа " Тема спорт ".

Те реализираха победа с 2:0 във Варна, а треньорът Саша Илич възнагради тима с 4 почивни дни. Днес 31-кратните първенци възобновяват занимания, като стартират подготовка за гостуването на Гигант (Съединение) за Купата идната събота от 12:00 часа. Тази неделя от 14:00 часа пък " алените " одобряват Миньор (Перник) в контрола въз основата в Панчарево.
 Гигант продаде близо 900 билета за мача с ЦСКА - София Гигант продаде близо 900 билета за мача с ЦСКА - София
Туфегджич и Матей пропуснаха мачовете на ЦСКА - София с Локо Сф (0:0) и Черно море, само че към този момент са възобновени от контузиите си и се чака да вземат присъединяване в спаринга с " чуковете ".
 ЦСКА - София излиза против Миньор (Перник) ЦСКА - София излиза против Миньор (Перник)
Сърбинът получи разтежение при успеха с 1:0 на " Лаута " малко откакто " алените " поведоха с автогол на Паскалев, за който той имаше огромна заслуга. Капитанът Матей пък изпитваше болки в бедрото, а също така пътува до Нидерландия, където предходната седмица се роди първородната му щерка Наела-Нова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР