Двама от бандата на Райфъла обявиха гладна стачка в Пловдивския

...
Двама от бандата на Райфъла обявиха гладна стачка в Пловдивския
Коментари Харесай

Хора на Райфъла обявиха гладна стачка в затвора

Двама от бандата на Райфъла оповестиха гладна стачка в Пловдивския затвор. Гладна стачка са почнали Симеон Генов и Бисер Романов, заяви Блиц.

Гладната стачка е поради отвод от правораздаване и за нея са известени правосъдният министър, окръжния прокурор на Пловдив, ръководителят на Окръжния съд в Града под тепетата и началникът на пловдивския затвор.

Симеон Генов и Бисер Романов са от групата на емблематичния предприемач Атанас Червенков-Райфъла, който към този момент трета година търка наровете в пандиза. Именно на тях и на още трима Райфъла беше упълномощил мокри поръчки като убийството на шефа на пловдивска клиника Аргир Гяуров и палеж на няколко коли, измежду които на личната си държанка, на някогашния народен представител от ГЕРБ Антоний Йорданов и на още няколко някогашни свои другари.

За следващ път през вчерашния ден част от съдиите в Пловдивския съд си дадоха отказ. Сагата тече от дълго време и никой от магистратите не желае да се ангажира с делото на Райфъла.

Припомняме, че Червенков беше наказан на 13 години затвор, само че поради процесуално пропуски и нарушавания делото бе върнато за ново разглеждане.

Заради буйния си манталитет и непрекъснатите кавги, побоища и екшъни, които сътворяваше в пандиза в Пловдив, Райфъла бе изместен в столичния затвор. Все още не е ясно докога ще продължи гладната стачка на двама от бандитите му, само че те са заявили, че тя ще бъде безсрочна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР