Двама от българските представители в турнира Уимбълдън при юношите и

...
Двама от българските представители в турнира Уимбълдън при юношите и
Коментари Харесай

Адрияно Дженев и Ива Иванова отпаднаха на сингъл на Уимбълдън при юношите и девойките

Двама от българските представители в шампионата Уимбълдън при юношите и девойките Адрияно Дженев и Ива Иванов изгубиха в откриващите си срещи от шампионата на сингъл на комплекса " All England Club ".

При момчетата поставения под №12 отстъпи с 3:6, 2:6 на Антоан Гибодо от Франция. Двубоят бе равносилен в първата половина на откриващия сет, само че след 3:3 гейма в първата част българинът загуби 9 от оставащите 11 срещи.

В същото време Ива Иванова пропусна мачбол и също напусна Уимбълдън още на старта, губейки с 6:1, 2:6, 6:7 (7-10) от чехкинята Вандула Вадлдманова. Родната тенисистка сервираше за успеха при 5:2 в третия сет, само че пропусна точка да затвори срещата и след това позволи поврат.

Припомняме ви, че по-рано през днешния ден и стартираха с победи присъединяване си в шампионата на " свещената трева ", надигравайки надлежно Пол Барбие Газьо от Франция и Теодора Костович от Сърбия.

Междувременно, стана ясно, че в шампионата на двойки при юношите и девойките ще се включат общо петима българи. Илиян Радулов и Адрияно Дженев са сложени под №4 в схемата и ще играят в първия кръг против Федерико Бондиоли и Федерико Чина от Италия.

При девойките Росица Денчева ще играе в тандем с Аня Мърти от Съединени американски щати, Ива Иванова ще си партнира с Малвина Ровинска от Полша, а Йоана Константинова ще играе задно с Теодора Костович от Сърбия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР