Двама областни управители и директор на училище издига ГЕРБ за

...
Двама областни управители и директор на училище издига ГЕРБ за
Коментари Харесай

ГЕРБ реши кого издига за кметове за Русе, Пловдив и Хасково

Двама регионални шефове и шеф на учебно заведение издига ГЕРБ за бъдещи кметове на Русе, Пловдив и Хасково, стана ясно след съвещание на Изпълнителната комисия на ръководещата партия.

Диана Иванова, шеф на Професионалната гимназия по облекло в Русе е одобрената номинация за кмет на крайдунавския град, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Тя е магистър по „ Автоматизация на производството “ от районно управление (на МВР) „ Ангел Кънчев “. Освен това през 2018 година е отличена с премията „ Директор на годината “ на Синдиката на българските учители, има и грамота „ Посланик на Русе “ за високи достижения и принос към подобряването на имиджа на Русе и одобряването му като съвременен и културен европейски център. Присъдено ѝ е и почетното отличие „ Неофит Рилски “ за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова активност в системата на националната култура на МОН.

Областният шеф на Пловид Здравко Димитров е изборът на ГЕРБ за кметския пост в Града под тепетата. Още след евроизборите стана ясно, че сегашният кмет Иван Тотев е изгубил доверието на партията и персонално на водача й Бойко Борисов.

Димитров Той е приключил Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “ като бакалавър по „ Спортна стопанска система “, след което пази магистратури по „ Психология “, „ Публична администрация “ и „ Финансов мениджмънт “. Награден е от министъра на защитата с орден за принос към Министерството на защитата, а през 2015 година е отличен с най-високото църковно отличие „ Св. Апостол Ерм “. Той е и дълготраен играч по баскетбол, а от 1994 година до 2007 година президент на БК „ Академик “ - Пловдив. Иван Тотев остава регионален координатор на ГЕРБ в града, се показва в известието на пресцентъра на ГЕРБ.

За кмет на Хасково Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидатурата на Станислав Дечев. В момента той е регионален шеф на Хасково. Дечев е магистър по " Автоматика и системотехника " от пловдивския филиал на Техническия университет в София. Работил е в Държавна фирма „ Земеделие ” – Хасково, бил е и общински консултант в Хасково.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР