Двама непълнолетни са обвинени за блудство с 8-годшното момче от

...
Двама непълнолетни са обвинени за блудство с 8-годшното момче от
Коментари Харесай

Двама непълнолетни са обвинени за блудство с 8-годишното момче в София

Двама малолетни са упрекнати за блудничество с 8-годшното момче от столичния квартал " Христо Ботев ", съобщи кореспондент на БГНЕС.
В понеделник на формалната е-поща на прокуратурата е постъпил сигнал от медия, който съдържал и видеофайл. " След разбор на видеофайла се откри, че същият съдържа блудствени дейности с малолетно дете ", изясни представителят на прокуратурата Сийка Милева.
Сигналът е докладван на основния прокурор, който разпоредил незабавна инспекция. Материалите от преписката са били докладвани на прокурор при ВКП.
" С оглед на осъществяване на данни за осъществено закононарушение – блудничество, материалите от преписката бяха изпратени на Софийска районна прокуратура. Там се откри, че към този момент има формирано досъдебно произвеждане по сигнал на майката на потърпевшото малолетно дете ", изясни Милева.
Направен е разбор на видеофайла. Милева сподели, че са открити причинителите. " Това са две малолетни лица, неосъждани към сегашния миг. Деянието е осъществено в прилежаща къща като към сегашния миг се открива съпричастността на притежателя на къщата към осъщественото действие ", изясни Милева.
Невена Зартова, и.ф. началник на Софийска районна прокуратура, уточни, че две лица са привлечени в днешния ден към наказателна отговорност и двамата са малолетни и са неосъждани. Спрямо тях е постановено задържане за период до 72 часа, след приключването на които следва наблюдаващият прокурор да внесе искане до Софийския областен съд за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража ”.
„ Двете лица са привлечени в качеството на обвинени за блудничество, като следва наблюдаващият прокурор да реши дали да бъде разпитано малолетното потърпевшо лице в наличието на родител и психолог ”, добави Милева. Двамата причинители са на възраст 14 и 15 годишни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР