Двама наркопрласьори са задържани при акция на служители от сектор

...
Двама наркопрласьори са задържани при акция на служители от сектор
Коментари Харесай

Спецакция в Пазарджик, спипаха двама наркодилъри

Двама наркопрласьори са арестувани при акция на чиновници от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОД МВР-Пазарджик, оповестиха от Пресцентъра на полицейската дирекция в регионалния град.

Това е станало по време на профилирана полицейска интервенция под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. В хода на реализацията на един от входовете към регионалния град екипите спрели лек автомобил „ Опел “, ръководен от 39-годишен мъж – гражданин на пазарджишкото село Мокрище. До него пътувал негов другар на 30 година от пещерското село Радилово. Последвал персонален обиск и на двамата мъже, вследствие на което били открити общо три полиетиленови плика с бяло прахообразно вещество. При направения полеви наркотест се оказало, че става дума за амфетамин с общо тегло 317 грама. В жилището на единия от мъжете органите на реда разкрили и електронна везна.

Столични служители на реда заловиха татко и щерка наркодилъри

Двамата са арестувани в началото за период от 24 часа. С разпореждане на наблюдаващ прокурор срокът на арест е продължен със 72 часа. По случая се води досъдебно произвеждане, а работата по документиране на незаконната активност на двамата дилъри продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР