Двама наркодилъри са били арестувани по време на спецоперацията на

...
Двама наркодилъри са били арестувани по време на спецоперацията на
Коментари Харесай

Хванаха наркодилъри, снабдявали затвора в Пловдив с хапчета

Двама наркодилъри са били задържани по време на спецоперацията на Криминална полиция в Пловдив през уикенда. В неделя чиновници на бранша влязоха изненадващо в пандиза в Пловдив и при обиските откриха огромно количество телефонни апарати, опиати и подправена валута.

44-годишен софиянец и приятелката му, която е на 37 години, са били спрени за инспекция на бул. "Карловско шосе ", на една от бензиностанциите на входовете на града. Криминалистите са претърсили мерцедеса им, защото имало информация, че двойката транспортира огромно количество опиати. В колата са открити близо 14 000 таблетки "ривотрил " с тегло над 2 кг.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, а двамата са арестувани за 72 часа. В следствие дамата е преместена в болница, така кто здравословното й положение се влошило.

Според източници на TrafficNews.bg количеството, транспортирано от двойката, е било предопределено за пандиза в Пловдив.

Там при обиските бяха открити хероин, марихуана, бонзай и амфетамини, а също по този начин в склада на пандиза полицията откри 27 апарата.

В момента тече инспекция на всички складови пространства на територията на пандиза.

Материално отговорно лице на въпросния склад бил пандизчията Ивайло Асламашки, а вътре били съхранявани облекла, завивки и постелки на пандизчиите.

Тече цялостна проверка и на складовете, в които се съхраняват телефони и други неразрешени движимости, конфискувани при инспекции от пандизчии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР