Двама мотористи загинаха в неделя до обяд, когато в около

...
Двама мотористи загинаха в неделя до обяд, когато в около
Коментари Харесай

Двама мотористи загинаха в неделя до обед

Двама мотористи починаха в неделя до обяд, когато в към 20 града в страната се организира събор в памет на жертвите на пътя.

Единият е 43-годишен мотоциклетист, който се забил челно в ТИР в Хаинбоаз. Загинал е на място, написа " 24 часа ".

Инцидентът е станал към 12,00 часа край великотърновското село Мишеморков хан. По първични данни моторът се движел с висока скорост по планинския път, когато ненадейно и внезапно навлязъл в лентата за насрещно придвижване. Той се блъснал в 20-тонния камион с българска регистрация. Товарното возило влачило десетки метри мотора. 43-годишният моторист е от Севлиево.

Часове след произшествието придвижването беше единствено в едното платно, контролирано от екипи на полицията, само че към този момент е възобновено.

Другият моторист почина след конфликт с кола във Враца. Шофьор на " Опел астра` " при опит за ляв завой по булеварда лишил преимуществото на идващия отсреща моторист. При жестокия конфликт рокерът изхвърчал на метри.

Линейката пристигнала бързо, само че 31-годишният мъж към този момент бил в безсъзнание. Малко по-късно е умрял.

Според осведомени, умрелият е деятел на рокерския " Враца мото клуб ". На всички събори е показал доста добър опит в ръководството на моторите, моторджиите го признавали за занаятчия.

Шофьорът, лишил преимущество, е някогашен чиновник на КАТ. Той е тестван с дрегер за алкохол, само че служителите на реда отхвърлиха да споделят дали тестът е позитивна. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР