Двама млади мъже се оказаха в центъра на екшън, разиграл

...
Двама млади мъже се оказаха в центъра на екшън, разиграл
Коментари Харесай

Двама мъже спипаха нагъл крадец, той ги напръска със спрей

Двама млади мъже се оказаха в центъра на екшън, разиграл се преди дни в столицата. За това описаха самите те пред Нова телевизия. Единият от тях разпознава безочлив крадец, за който е изработен репортаж. Лицето на крадеца е уловено от камерите за видеонаблюдение в стоматологична клиника. Апашът влиза там като пациент, само че си потегля с двете заплати на здравна сестра - 1000 лв..

Случайно единият от мъжете го засича измежду бял ден на бул. " Гоце Делчев ". Извиква го да спре, само че крадецът освен не се подчинява, а се нахвърля против него със сълзотворен спрей. " Разигра се същински екшън. Гонихме крадеца 20 минути. Той влизаше по коли и изваждаше хора оттова. Пръскаше ме на два пъти със спрей ", съобщи в студиото един от героите, Йордан Доцев.

На помощ на младия мъж идва негов другар. След сбиване и гонене по затапената с коли улица те съумяват да заловят апаша и по-късно да го предадат на полицията.

" Този мъж идваше в нашия фитнес и започнаха да изчезват неща. Нашата неточност беше, че не подадохме тъжба в полицията. Оказа се, че и хората, които той вадеше от колите, до момента в който го гонихме, не са се оплакали ", описа Георги Петров, който също е взел участие в залавянето.

Когато униформените пристигнали, крадецът почнал да реве, че бил атакуван на расистка основа. Оказало се, че е задграничен жител, който от 10 години е у нас и вместо да си откри работа, е избрал лесния метод за изкарване на пари - посредством обири. А за милозливост се изкарал неработоспособен. " Той друго не е " работил ", сподели Доцев.

" Не мога да пропусна, в случай че видя по малкия екран, че някой апаш е обрал някого и да не отвръщам ", показа още той.

тагове мъже арест апаш спрей екшън София  Двама мъже спипаха безочлив апаш, той ги напръска със спрей
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР