Двама млади мъже от Варна с самоубиха със скок от

...
Двама млади мъже от Варна с самоубиха със скок от
Коментари Харесай

Само за 3 дни: Двама млади мъже се самоубиха след скокове от Аспаруховия мост

Двама млади мъже от Варна с самоубиха със скок от Аспаруховия мост в морския град единствено в границите на три дни. Информацията за трагичните произшествия бе доказана от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, предава Дир.бг.

На 28 ноември околните на 27-годишния ученик на Тракийския университет в Стара Загора доктор Йордан Кънчев разпространиха фотографията му в обществените мрежи с молба за помощ. От фамилията му написаха, че след 15.30 часа в понеделник младият мъж излязъл на разходка в Морската градина и липсващ безследно. Телефонът му бил отвън обсег, а издирването му от другари останало без резултат.

Ден по-късно тялото на млад мъж е извадено от канала под Аспаруховия мост. След различаване е открито, че то е на доктор Кънчев. Вчера 27-годишният варненец бе изпратен в последния си път в гробищния парк във Вълчи дол.

Няколко часа по-късно - към 19 часа нощес - консуматори на обществената мрежа алармираха за изоставена кола на Аспаруховия мост. На място бяха изпратени екипи на полицията. По-късно станало ясно, че 18-годишният водач на колата, който е от варненско село, спрял на оборудването и скочил през перилата.

Младежът е умрял на място след рухване в сухата част под моста.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР