Двама младежи загинаха при тежка катастрофа тази нощ в центъра

...
Двама младежи загинаха при тежка катастрофа тази нощ в центъра
Коментари Харесай

Загиналият 21-годишен шофьор при жестоката катастрофа в Пловдив е син на служител в КАТ

Двама младежи починаха при тежка злополука тази нощ в центъра на Пловдив. С заплаха за живота са още 22-годишни момче и момиче, които са пътували в колата. Катастрофата е станала към 3:30 часа тази нощ. От полицията оповестиха, че починалият водач е наследник на чиновник в КАТ-Пловдив. Все още не са оповестили чия благосъстоятелност е колата със софийска регистрация.

Джипът е идвал от Централна гара и преди кръстовището с бул. " 6-ти септември " навлязъл в разграничителната линия сред двете ленти, блъснал се е поредно в няколко чинара, които са сред платната. При удара колата се е разцепила на две като предната част се е врязала в едно от дърветата, а задната е изхвърчала на пътното платно.

21-годишният лидер, който е умрял на място, има шофьорска брошура от три години. По първична информация има предходни прегрешения на пътя. Пристигналият на място на злополуката медицински екип е установил гибелта му, както и на 20-годишното момиче, което е пътувало до него. По всяка възможност те са се движили с доста висока скорост по правия бул., тъй като колата е неузнаваема.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР