Двама младежи са задържани за кражбата на няколко автомобила. Това

...
Двама младежи са задържани за кражбата на няколко автомобила. Това
Коментари Харесай

Закопчаха двама, откраднали няколко коли

Двама младежи са арестувани за кражбата на няколко автомобила. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Арестът е осъществен към 3.30 часа на 6 март. На кръстовището на бул. „ Цар Симеон Велики “ и ул. „ Родопи “ полицейски екип подал сигнал за прекъсване на лек автомобил „ Опел Корса “, при което лидерът нараснал скоростта и се опитал да избяга. В региона на ПГЕ „ Джон Атанасов “ автомобилът бил спрян. Установено е, че е ръководен от 21-годишен мъж от Велико Търново - недееспособен, а с него пътувал и 16-годишен.

От спомагателна инспекция станало ясно, че колата е открадната малко по-рано в Стара Загора, а на 5 март 21-годишният е направил обири и на други два автомобила – „ Форд Фиеста “ в Стара Загора, който оставил на път наоколо до постройката на СБА, и „ Опел Астра “ от Левски, който заради щета е зарязан на Автомагистрала „ Тракия “.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Двамата са арестувани с полицейска мярка за 24 часа, работата по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР