Двама младежи са задържани като извършители на кражба от автомивка

...
Двама младежи са задържани като извършители на кражба от автомивка
Коментари Харесай

Младежи откраднаха 600 лв. от автомивка

Двама младежи са арестувани като причинители на кражба от автомивка на самообслужване в кв. „ Аспарухово “. Престъплението е било осъществено в първите дни на годината, оповестиха от варненската полиция.

Младежите разрушили 3 монетника, като отмъкнали монетите в тях (по данни на притежателя малко над 600 лева). Извършителите са били арестувани за период до 24 часа.

Единият е 17-годишен варненец, а другият - 18 годишен от с. Белоградец, община Ветрино. При установяването им част от парите са открити и приложени към материалите по делото. Случаят е докладван на прокуратурата.

Други двама младежи от Варна са открити и арестувани за взломна кражба от търговски обект в кв. „ Владиславово “. Посегателството от павилиона до блок 308 е било направено към 3.10 часа на 3 януари. След щурм на стъкло на вратата, двамата проникнали в обекта и отмъкнали стока.

Крадците са били арестувани единствено 20 минути по-късно от полицейски автопатрул. При задържането им откраднатите движимостите са били предадени непринудено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР