Двама младежи от Мездра получиха условни присъди за опит за

...
Двама младежи от Мездра получиха условни присъди за опит за
Коментари Харесай

Двама младежи от Мездра, опитали да разфасоват „Ауди А4“, се разминаха със затвора

Двама младежи от Мездра получиха условни присъди за опит за кражба, научи организация BulNews.
Х.Б. и Д.Б. се отърваха единствено с наказване от по 3 месеца затвор с отсрочено изтърпяване за период от 3 години. Решението е на магистратите от районния съд в Мездра.
От документите по делото излиза наяве, че единият от автоджамбазите е пълновръстен, а другият е към момента възпитаник. На 19 юли тази година двамата решили да се вършат на изпечени бандити и да изкарат бързи и лесни пари. Добре обмислили по какъв начин да се популяризират в средите си и в последна сметка решили да разфасоват колата на мъж от село Руска Бела. След малко изследване младежите набелязали жертвата си и решили да работят.
Целта им била „ Ауди А4 “, която била паркирана пред дома на притежателя си. Двете момчета се въоръжили с крик и гаечен ключ, изчакали да се стъмни, запретнали ръкави и почнали демонтажа на зимните гуми на возилото, които били с алуминиеви джанти. Изненадващо обаче притежателят на колата излязъл и видял какви ги правят. Мъжът незабавно ги задържал и викнал полиция.
Преди дни двамата пишман автоджамбази се срещнаха с правораздаването и си получиха заслуженото. Определението е дефинитивно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР