Двама младежи – момче и момиче, звънели упорито на вратата

...
Двама младежи – момче и момиче, звънели упорито на вратата
Коментари Харесай

Вижте как върнаха изгубените документи на кмета Иван Тотев

Двама младежи – момче и момиче, звънели настойчиво на вратата на жилището на кмета Иван Тотев късно вечерта в четвъртък. Когато градоначалникът отворил, те му връчили калъфа, в който той държи документите си. Тотев даже не бил забелязал, че ги е изгубил, което евентуално е станало, до момента в който е вадил ключовете си, когато се е прибирал.

Малко по-късно момчето и момичето минавали около дома му на ул. „ Богомил” и намерили калъфа. Видели, че документите вътре са на кмета, и почнали да звънят, с цел да му ги върнат. „ Казаха ми, че са ги намерили на улицата, пожелаха ми приятна вечер и незабавно си потеглиха. Дори не съумях да ги попитам по какъв начин се споделят и да им благодаря подобаващо”, описа пред „ Марица” Иван Тотев.

Затова той през вчерашния ден написа в профила си във фейсбук: " Бих желал да благодаря сърдечно на младежите, които нощес ми върнаха изгубените документи. Не разбрах техните имена, само че употребявам опцията още един път да им кажа: БЛАГОДАРЯ! "

В изтървания и по-късно открит калъф били както персоналната карта и шофьорска брошура на кмета, по този начин и една кредитна карта. Ако младежите не бяха му ги върнали, градоначалникът щеше персонално да ревизира при ваденето на нови документи намаляла ли е бюрокрацията в страната машина, както подреди министър председателят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР