Двама маскирани мъже пребиха почти до смърт с цел отмъщение

...
Двама маскирани мъже пребиха почти до смърт с цел отмъщение
Коментари Харесай

Критично остава състоянието на рекламния мениджър на Левски


Двама маскирани мъже пребиха съвсем до гибел за възмездие рекламния управител на футболен клуб Левски Цветан Вълчев. Жестокото нахлуване се разиграло през вчерашния ден към 09:30 ч. пред портала на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов " в столицата, написа "Телеграф ".

Камери в региона снимали наказателната акция.

"Виждат се двама маскирани и облечени задачите в черно мъже, считаме, че са ултраси, които удрят индивида с стоманени палки и бухалки, обясниха проверяващи пред изданието.

Вълчев е в болница "Царица Йоанна " с заплаха за живота.

Вълчев се е пазил главно с дясната си ръка, посочили по-късно контузиите му. Според медици, в случай че побоят е траял единствено още няколко минути, Вълчев е щял да издъхне на място.

"Смачкана му е дясната страна на черепа, ребрата му от същата страна са счупени от 7-о до 11-о. Тежко му е положението ", оповестиха от лечебното заведение пред "Телеграф ".

Основната версия на проверяващите за побоя е, че спрял доходи от фенския магазин към организация на ентусиасти, които прибирали % от облагите от продажба на рекламни материали и разнообразни футболни продукти.

"Когато спреш кранчето на избрани обединения, те се озлобяват, по тази причина главната версия ни води към тази посока ", разясниха проверяващи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР