Двама мъже, сред които 47-годишен варненец, са задържани за срок

...
Двама мъже, сред които 47-годишен варненец, са задържани за срок
Коментари Харесай

Задържаха двама за ало измама на 80-годишна жена в Добрич

Двама мъже, измежду които 47-годишен варненец, са арестувани за период от 24 часа по отношение на телефонна машинация на 80-годишна жена от Добрич, оповестяват от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи. 

На 14 октомври е получен сигнал от чиновник на банков клон в Добрич, че старата жена желае да изтегли сумата от 16 хиляди лв.. Сформиран е екип от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност " при Първо районно ръководство и ОДМВР – Добрич. Те задържат 47-годишния варненец – таксиметров водач, и парите сега на предаването , сподели за Българска телеграфна агенция прокурор Даниел Илиев, представител на Районна прокуратура – Добрич.

„ За благополучие, органите на Министерство на вътрешните работи са съумели да реагират бързо и съответно, и сумата не е стигнала до причинителите “ добави Илиев. Той изясни, че следствието е в начален стадий. Предстои да бъде изяснена ролята на таксиметровия водач, който по първична информация е бил изпратен да получи и транспортира парите до румънския град Констанца против заплащане от 120 евро – дали изобщо е знаел, че е забъркан в телефонна машинация. 

По-рано същия ден, след извършени телефонни диалози, 80-годишната жена е п редала по-малка сума пари в сак на непознато за нея лице, което също е арестувано.

Случаят се проверява.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР