Двама мъже ще бъдат обвинени в убийство, след като заблуден

...
Двама мъже ще бъдат обвинени в убийство, след като заблуден
Коментари Харесай

Двама заподозрени са изправени пред обвинения в убийство, след като заблуден куршум удари бременна жена в автобус в Масачузетс и бебето й почина

Двама мъже ще бъдат упрекнати в ликвидиране, откакто подведен патрон от престрелка в западен Масачузетс удари бременна жена и умъртви бебето й, оповестиха от офиса на окръжната прокуратура в Хампдън в четвъртък.

Стрелбата е резултат от свада, избухнала сред трима души в Холиок, град на 8 благи северно от Спрингфийлд, се споделя в изказване на прокуратурата във Фейсбук.

Властите считат, че подведен патрон от този махленски пердах е блъснал рейса и бременната жена в сряда следобяд. Часове преди да се развихри стрелбата, полицията в Холиок и градските управляващи организираха конференция, с цел да обсъдят честотата на стрелбата в общността.

Полицията се отзова на мястото към 12:40 ч. и дамата беше откарана в болница в сериозно положение и беше подложена на незабавна процедура за раждане на бебето, съгласно изказването на офиса на прокуратурата.

„ Бебето, което беше родено и се нуждаеше от животоспасяващи медицински услуги, трагично умря “, се споделя в изказването на прокуратурата.

CNN изиска настояща информация за положението на дамата.

 20231004-frankie-rosiles-landing С общителното подпомагане на Лори Росилес

22-годишният Алехандро Рамос се чака да бъде упрекнат в ликвидиране във връзка със стрелбата в окръжния съд Холиок в четвъртък. Другият обвинен, 30-годишният Джонлуис Санчес, към момента е в болничното заведение и ще бъде публично издигнат обвиняване за ликвидиране, когато положението му разреши, оповестиха от прокуратурата.

Очаква се да последват други обвинявания и на двамата обвинени, съгласно офиса на прокуратурата.

Смята се, че всички забъркани обвинени са разпознати, споделиха управляващите. В момента единствено Рамос и Санчес са изправени пред обвинявания.

CNN се пробва да откри правно посланичество и за двамата мъже.

Алехандро Рамос (вляво) и Джонлуис Санчес ще бъдат упрекнати в ликвидиране, откакто подведен патрон умъртви бебето на бременна жена. Алехандро Рамос (вляво) и Джонлуис Санчес ще бъдат упрекнати в ликвидиране, откакто подведен патрон умъртви бебето на бременна жена. Окръжна прокуратура на Хампдън

Кметът на Холиок Джошуа А. Гарсия сервира съболезнования на фамилията на жертвата в изказване.

„ Искам обществото да знае, че съм също толкоз засегнат и отчаян от тези безсмислени актове на принуждение и противозаконна активност по нашите улици. Боря се с това всеки ден, пробвайки се да предложа уравновесено решение “, написа Гарсия. „ Честно казано, изгубих търпението си. Смятам да работя с всички налични запаси, с цел да изтласкам тези нелепости от нашия град.

По-рано в сряда полицията в Холиок даде актуализации на конференция на своята общественост за система ShotSpotter, конфигурирана през март, с цел да помогне за разкриване на изстрели.

Тази система също изпрати вести до полицейското ръководство за стрелбата в сряда, която също беше докладвана посредством 911, сподели полицията в известие за вести.

Стрелбата идва в миг, когато насилието с огнестрелно оръжие стана навсякъде в Съединени американски щати, като оръжията се трансфораха във водеща причина за гибел на деца от 2020 година насам.

Преди стрелбата в сряда Гарсия сподели по време на конференцията, че чиновниците се пробват да оказват помощ за понижаване на насилието с оръжие. Системата ShotSpotter е един инструмент, който градът употребява за подкрепяне на пукотевица в града, сподели той.

„ Мъчно ми е да съм в позиция, в която би трябвало да влагам в неща като това, с цел да оказа помощ за понижаване на проблемите към насилието с оръжие, с цел да запазя публичната сигурност “, сподели Гарсия, имайки поради новоинсталираната система.

Детективският отдел на щатската полиция в Масачузетс, назначен към окръжната прокуратура в Хампдън и полицейското ръководство в Холиок, проверяват стрелбата.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР