Двама мъже са загинали при пътнотранспортни произшествия. Сигнал за първия

...
Двама мъже са загинали при пътнотранспортни произшествия. Сигнал за първия
Коментари Харесай

Моторист и тракторист загинаха при пътни инциденти в Пернишко

Двама мъже са починали при пътнотранспортни катастрофи. Сигнал за първия случай е подаден през вчерашния ден, към 20, 17 ч. на тел. 112.

Мотоциклет „ Хонда “, ръководен от 31-годишен перничанин изгубил надзор над моторното транспортно средство, напуснал пътното платно и се блъснал в крайпътно дърво. Това е станало на пътя Перник – Брезник, след разклона за с. Вискяр. Водачът, който не е имал категорията да ръководи мотоциклет е умрял на място. Трупът му е закаран в Съдебна медицина - Перник за аутопсия. Образувано е досъдебно произвеждане и работата продължава.

Тази нощ, към 00, 20 ч. бил подаден сигнал за случай в землището на земенското с. Елов дол. 64-годишен мъж от гр. Кюстендил, лидер на мини трактор, по време на косене на трева изгубил ръководството на моторното транспортно средство и се обърнал в дерето. Пристигналите на място служители на реда и медицински чиновници установили гибелта му. Извършен е оглед и е стартирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под надзора на прокуратурата.Си

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР