Двама мъже са задържани заради притежание на наркотици, съобщават от

...
Двама мъже са задържани заради притежание на наркотици, съобщават от
Коментари Харесай

Отнеха книжката на водач, отказал да го тестват за дрога

Двама мъже са арестувани поради владеене на опиати, оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик. Единият е карал, само че е отказал да бъде тестван за дрога.

По време на засилени полицейски инспекции в целия район екип на полицейския сектор в Батак спрял на пътя сред местностите Цигов чарк и Превала лек автомобил „ Фолксваген “. Униформените открили, че 37-годишният му лидер носи в себе си две саморъчно направени цигари. След изработен полеви наркотест наличието на цигарите реагирало позитивно на марихуана. Полицаите не спрели до тук, а направили и инспекция на вила в курортния комплекс Цигов чарк, която била населявана от водача. Вътре намерили стъклен буркан със суха марихуана. Цялата дрога е конфискувана, а притежателят й арестуван за период от 24 часа в ареста на районно управление (на МВР) - Пещера. Шофьорската му брошура е конфискувана, защото отказал да бъде тестван с техническо средство за приложимост на наркотични субстанции.

Около 02:00 часа в събота автопатрул при районно управление (на МВР) - Пазарджик засякъл в центъра на регионалния град 22-годишен юноша от пазарджишкото село Звъничево. Последвала инспекция, при която се открило, че той носи в себе си полиетиленово топче с бяло прахообразно вещество. Направеният полеви наркотест реагирал позитивно на кокаин. Младият мъж е арестуван за период от 24 часа, а по случая се води бързо произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР