Двама мъже са задържани за убийството на мъжа, открит в

...
Двама мъже са задържани за убийството на мъжа, открит в
Коментари Харесай

Арестуваха двама заподозрени за убийството с трупа в шахта в София

Двама мъже са арестувани за убийството на мъжа, открит в шахта в София.

Единият е млад мъж с букви В. В. Той е е роден през 1992 година Задържан е бил в региона на Витоша, където през целия ден е траяло издирването му.

Полицията го търсеше от през вчерашния ден. Той съумял да се качи на Витоша, където през целия следобяд се организираше спецакция в издирването му. Освен спецчасти, в акцията се включи и ПСС. Малко след 16:00 часа е бил открит и арестуват.

Другият е задържан за укривателство.

Те били другари на убития, чието разчленено тяло беше намерено през вчерашния ден вечерта в шахта в центъра на столицата.

Жертвата пък е мъж, роден през 1982 година Той е бил разгласен за търсене от свои близки преди няколко дни. Очаква се на следващия ден или късно довечера да излязат ДНК резултатите.

В събота човешки остатъци бяха открити в центъра на София, в шахта във фризьорски салон, ситуиран в жилищна постройка.

Убийството е осъществено на друго място.

Напомняме, че късно вечерта в събота човешки остатъци бяха открити в центъра на София, в шахта във фризьорски салон, ситуиран в жилищна постройка.

Те бяха открити на ул. " Георги С. Раковски ”.

Живущи в постройката, в която се е намирала шахтата, обявиха, че от известно време имало проблеми с канализацията. " Дори започнахме ремонт. Протече откъм тавана ", споделиха те.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР