Двама мъже са задържани за притежание на наркотици, съобщиха от

...
Двама мъже са задържани за притежание на наркотици, съобщиха от
Коментари Харесай

Арестуваха двама криминално проявени за притежание на наркотици, укрити в кутия за обувки

Двама мъже са арестувани за владеене на опиати, оповестиха от пресслужбата на Министерство на вътрешните работи.

Полицейските дейности били подхванати на 4 ноември т.г. В тях са взели участие чиновници на бранш „ Наркотици “ в ГДНП, сътрудниците им от ОДМВР-Благоевград, РУ-Петрич и чиновници на ТЗБОП – София област. Към 13.30 часа, в региона на Петрич, те спрели за инспекция лек автомобил „ Опел Астра “, в който пътували двама мъже – С.Х./49г./ от с. Новачене, и Л.П./53г./ от Петрич.

При претършуване на колата чиновниците разкрили чанта, в която имало кутия за обувки, натъпкана с близо 524 г канабис. В кората на предната лява врата на автомобила намерили найлоново пликче, съдържащо към 49 г бяло, кристално вещество, което при полевия наркотест дало позитивна реакция на амфетамин. Процесуално – следствени дейности били осъществени и в дома на Л.П., от където са конфискувани движимости, съотносими към случая, както и 180 литра домашна ракия, разпределени в 15 туби.
 125  127  128  12325eec8bc2b0d47c995c5ade2092fc525  getimage
С.Х. и Л.П., престъпно проявени за разнообразни закононарушения, били арестувани в полицейския арест, а против тях било формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл.354А, ал.1 от Наказателен кодекс. След отчет на материалите по случая в прокуратурата,  мярката за задържане на двамата мъже е удължена до 72 часа.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР