Двама мъже са задържани за отправени закани на пътя. Екшънът

...
Двама мъже са задържани за отправени закани на пътя. Екшънът
Коментари Харесай

Нов екшън на пътя: Джигити с "Мерцедес" заплашват с патлак депутат на магистралата, но...

Двама мъже са арестувани за отправени закани на пътя. Екшънът се е разиграл в петъчния следобяд на автомагистрала " Хемус ", оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Около 14.20 часа на 15 юни в ОДМВР-София посредством тел. 112 бил получен сигнал от лидер на лек автомобил " Шкода ", че в региона на 15 км на автомагистрала " Хемус " незнайни лица от движещ се паралелно с него лек автомобил " Мерцедес " са го заплашили с револвер. След незабавни оперативно-издирвателни дейности въпросният автомобил е открит и спрян в региона на 57 км.

Водачът и пасажерът, и двамата от град Левски, са арестувани за период до 24 часа. Иззет е и револверът, законно притежаван от единия мъж.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Уведомена е районната прокуратура в Ботевград.

По данни на bTV, пострадалият е депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков.Той е изпреварвал, когато зад него се е доближила кола, която присвятквала с фарове.


„ Помислих, че е кола със специфичен режим, напуснах лявата лента и автомобилът се изравни с мен. Тогава видях, че е частна кола, а индивидът до водача извади револвер и го насочи към мен. Не можех да допускам, че това се случва”, описа самият народен представител.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР