Двама мъже са задържани в Шесто РУ за разпространение на

...
Двама мъже са задържани в Шесто РУ за разпространение на
Коментари Харесай

Окошариха двама за наркотици в София

Двама мъже са арестувани в Шесто районно управление (на МВР) за разпространяване на опиати. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Спецоперацията по противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, е извършена на 2 октомври. В хода на дейностите служители на реда задържали 23-годишен столичанин в паркиран на ул. „ Солун “ лек автомобил „ Ситроен “. При персонален обиск у него намерили полиетиленово пликче с бяло прахообразно вещество. Последвали процесуално-следствени дейности в населяваното от него жилище, където бил арестуван и 21- годишен от Кнежа, живеещ на адреса без адресна регистрация. От жилището и прилежащото мазе чиновниците на реда иззели голям брой полиетиленови пликове, съдържащи: растителна маса; бяло прахообразно вещество; разнообразни по форма и цвят таблетки. Открили също и празни пликчета и машина за вакуумиране. Резултатът от направената експертна информация посочил, че конфискуваните субстанции са 196.16 грама МДМА, 38.72 грама кокаин, 30 грама амфетамин и 25.30 грама марихуана. След отчет на събраните материали в Софийската градска прокуратура двамата мъже са привлечени като обвинени.

Наложени са им ограничения за неотклонение „ парична гаранция “ - в размер на 2000 лв. за 21-годишния и 1500 лв. за другия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР